Truša gaļa ar sinepju un skāba krējuma mērci

Sastāvdaļas

  • 4 truša kājiņas
  • 2 burkāni
  • 2 nelieli sīpoli
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 125 ml vistas buljona
  • 150 ml skāba krējuma
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • Nedaudz miltu
  • 4 ēdamkarotes etiķa
  • 2 ēdamkarotes sinepju
  • 1 eamkarote tomātu mērce
  • Maltie,melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

2 min.
  1. Gaļu nomazgājiet aukstā ūdenī, nosusiniet un apbārstiet ar miltiem. Sautējamā traukā lieciet sviestu un pielejiet eļļu. Ievietojiet truša kājiņas un apcepiet no visām pusēm. Burkānus, sīpolus un ķiploku nomizojiet, sagrieziet un pielieciet gaļai. Sautējiet uz lēnas uguns, apmēram 15 minūtes. Tad pielejiet etiķi, vistas gaļas buljonu, pielieciet sinepes un tomātu mērci. Zem vāka sautējiet aptuveni 1,5 stundu. Gaļu izņemiet, lieciet uzsildītos škīvjos un lieciet siltumā. Sautējamā traukā atlikušos dārzeņus pārlejiet ar skābu krējumu, pievienojiet piparus un sāli. Truša kājiņas pārlejiet ar mērci un uzreiz pasniedziet galdā!

Komentāri

Guntis 2011. gada 23. oktobris 22:57
un timianu
Guntis 2011. gada 23. oktobris 22:47
Laba recepte. Vienigi es pie sauteshanas paieliku granatabola etiki, rozmarinu un skaba krejuma vieta saldo. Tad ta mercite bus maigaka

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi