Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Buljons ar rīsu klimpām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Glāze rīsu
  • 200 gr skāba krējuma
  • 3 olu dzeltenumi
  • 20 grputukrējuma
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgā glāzi rīsu un izvāra biezu biezputru. Biezputrai pievieno skābu krējumu izmaisa un atdzesē. Pēc tam nepārtraukti maisot, pievieno pa vienam olu dzeltenumam, sāli pēc garšas un saputotu krējumu. Kad masa kļūst bieza, no tās ar tējkaroti veido palielas klimpas un liek verdošā buljonā.
  2. Rīsu klimpas var pasniehgt kopā ar buljonu zupas šķīvī vai bļodiņā. Buljonu var pasniegt arī tasītē, bet karstās klimpas - uz atsevišķa šķīvīša.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas