Turku zirnīši & vista

Sastāvdaļas

  • Vesela vista
  • Tomātu pasta ( nevis mērce, vai kečups)
  • Sīpoli
  • Turku zirnīši (konservētā veidā)
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāra vistu, klāt pieliekot garšvielas. Kad vista ir gatava atdala fileju,kuru sagriež nelielos gabaliņos. Katlā ielej nedaudz olīveļlas un apcep sīpolus, pēc 8 min. pievieno ēdamkaroti tomātu pastas + uzlej 100g vistas buljona un atstāj sautēties 10 min. Kad mērce ir gatava, tai virsū liek vistas fileju + aplej ar buljonu + tirku zirnīši + uzlej vēl buljonu, lai pilnībā noklāj.Atstāj sautētie 20 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi