Falijā cepts kartupelis ar pikanto vistu

Sastāvdaļas

  • 100 g vistas krūtiņa
  • 50 g šampinjoni
  • 1 sīpols
  • 150 g saldais krējums(var skābo)
  • Ķiploks(pēc vēlēšanās)
  • 1 vidēja lieluma kartupelis
  • Garšvielas
  • Zaļumi

Pagatavošana

30 min.
  1. Kārtīgi nomazgātu un sāli apbārstītu kartupeli ietin folijā un cep cepeškrāsnī līdz būs mīksts.
  2. Vistas krūtiņu sagriež nelielos gabaliņos, apbārsta ar garšvielām, apcep uz pannas
  3. Sagriež sīpolu, šampinjonus, ķiploku - nedaudz apcep nelielā taukvielu daudzumā.Pievieno apcepto vistu, krējumu un visu uzvarīt pievienot garšvielas pēc garšas.
  4. Izceptu kartupeli iegriež pa vidu un uzlej pagatavoto pildījumu.Labu apetīti
  5. P.S Iesaku eksperimentēt- pildījumam varat izmantot jebko citu piem. mato gaļu, marinētus gurķus, burkānus utt.

Komentāri

njaaaa 2012. gada 4. aprīlis 10:52
gramatika superīga!! :)))))
Hih 2011. gada 24. februāris 16:56
Nosaukums vienkārši ieper :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi