Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Svaigie salāti ar paipalu olām

Svaigie salāti ar paipalu olām

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Spināti pēc vēlēšanās
  • Dažādi salāti (kreses, rukola, ledussalāti, u.c.)
  • Paipalu ola
  • Avokado
  • Ķiršu tomāti
  • Lobītas saulespuķu spēkliņas
  • Vīģu etiķis
  • Olīveļļa
  • Citronu sula
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. * Sastāvdaļu daudzums brīvi variējams un atkarīgs no ēdāju skaita.
  2. Noskalo, nosusina un saplēš svaigās salātu lapas lielā lēzenā traukā.
  3. Sagriež avokado palielos gabaliņos un ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm. Un Liek traukā uz lapām.
  4. Pārkaisa ar saulespuķu sēkliņas. Pievieno uz pusēm sagrieztas paipalu olas.
  5. Atsevišķā traukā sajauc pāris karotes vīģu etiķa ar olīveļļu, citronu sulu un pipariem, iegūto mērci pārlej pāri salātiem.
  6. Pasniedz kā atsevišķu ēdienu vai arī kā piedevu. Īpaši labi garšo ar grilētu lasi.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas