Sāļais kartupeļu pīrāgs

Sastāvdaļas

  • 2 kg kartupeļu
  • 600 g maltās gaļas
  • 2 vidēja lieluma sīpoli
  • Cietais siers pārkaisīšanai
  • Sāls, malti pipari pēc garšas
  • Sviests pannas iesmērēšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Masu nospiež un pievieno nedaudz sāls. Pagatavo pildījumu: sīpolus sagriež mazos gabaliņos un kopā ar malto gaļu apcep, pievienojot sāli un piparus pēc garšas. Pusi kartupeļu masas liek ietaukotā veidnē, virsū liek apsepto gaļas - sīpolu masu, visu pārklāj ar palikušo kartupeļu masu. Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī. Sarīvētu sieru pārkaisa 5 min. pirms izņemšanas no cepeškrāsns. Ēd siltu ar krējumu un svaigu dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi