Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sāļais kartupeļu pīrāgs

2008. gada 14. marts
Foto: Ingrīda Pitkeviča
Pagatavošana
1 min
1. Kartupeļus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Masu nospiež un pievieno nedaudz sāls. Pagatavo pildījumu: sīpolus sagriež mazos gabaliņos un kopā ar malto gaļu apcep, pievienojot sāli un piparus pēc garšas. Pusi kartupeļu masas liek ietaukotā veidnē, virsū liek apsepto gaļas - sīpolu masu, visu pārklāj ar palikušo kartupeļu masu. Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī. Sarīvētu sieru pārkaisa 5 min. pirms izņemšanas no cepeškrāsns. Ēd siltu ar krējumu un svaigu dārzeņu salātiem.
Uz augšu