1. Mīkla: nepateikšu proporcijas, bet vienkārši jauc miltus ar ūdeni, pēc garšas pievienogot sāli. Mīklai jābūt tādai, lai, lai to varētu rullēt (biezai).
2. Pildījums: sajauc abas maltās gaļas, pievieno sāli, piparus un nedaudz ūdeni. Ja ir vēlēšanās var pievienot sakapātus garšaugus (oriģinālā nav).
3. Process: Izrullē mīklu ar apakštasīti izspiež aplīšus, kuros pilda gaļu, tad no visām pusēm mīklu saņem kopā, 2 reizes sagriež un iespiež. sanāk kā plācenītis ar podziņu pa vidu. Met verdošā ūdenī un ņem ārā, kad uzpeld.
4. Ēšana:Ideālā gadījumā sanāks ar sulu mīklas iekšpusē. Gruzīni ēd izsūcot sulu un apkaisot ar pipariem. Bet var arī kā pelmeņus ar krējumu. Ļoti garšīgi arī nākamajā dienā uzcepot!