Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Hinkali latviskots

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 0,5kg maltās gaļas (½ cūkgaļas; ½ liellopa)
  • milti (labāk ne 1.šķiras, ja tādi vēl atrodami)
  • Sāls,pipari
  • zaļumi (kinza,pētersīļi)- tas nav nepieciešams, tikai, ja ir vēļēšanās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīkla: nepateikšu proporcijas, bet vienkārši jauc miltus ar ūdeni, pēc garšas pievienogot sāli. Mīklai jābūt tādai, lai, lai to varētu rullēt (biezai).
  2. Pildījums: sajauc abas maltās gaļas, pievieno sāli, piparus un nedaudz ūdeni. Ja ir vēlēšanās var pievienot sakapātus garšaugus (oriģinālā nav).
  3. Process: Izrullē mīklu ar apakštasīti izspiež aplīšus, kuros pilda gaļu, tad no visām pusēm mīklu saņem kopā, 2 reizes sagriež un iespiež. sanāk kā plācenītis ar podziņu pa vidu. Met verdošā ūdenī un ņem ārā, kad uzpeld.
  4. Ēšana:Ideālā gadījumā sanāks ar sulu mīklas iekšpusē. Gruzīni ēd izsūcot sulu un apkaisot ar pipariem. Bet var arī kā pelmeņus ar krējumu. Ļoti garšīgi arī nākamajā dienā uzcepot!
  5. Id
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas