Hinkali latviskots

Sastāvdaļas

  • 0.5 0,5kg maltās gaļas (½ cūkgaļas; ½ liellopa)
  • milti (labāk ne 1.šķiras, ja tādi vēl atrodami)
  • Sāls,pipari
  • zaļumi (kinza,pētersīļi)- tas nav nepieciešams, tikai, ja ir vēļēšanās

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīkla: nepateikšu proporcijas, bet vienkārši jauc miltus ar ūdeni, pēc garšas pievienogot sāli. Mīklai jābūt tādai, lai, lai to varētu rullēt (biezai).
  2. Pildījums: sajauc abas maltās gaļas, pievieno sāli, piparus un nedaudz ūdeni. Ja ir vēlēšanās var pievienot sakapātus garšaugus (oriģinālā nav).
  3. Process: Izrullē mīklu ar apakštasīti izspiež aplīšus, kuros pilda gaļu, tad no visām pusēm mīklu saņem kopā, 2 reizes sagriež un iespiež. sanāk kā plācenītis ar podziņu pa vidu. Met verdošā ūdenī un ņem ārā, kad uzpeld.
  4. Ēšana:Ideālā gadījumā sanāks ar sulu mīklas iekšpusē. Gruzīni ēd izsūcot sulu un apkaisot ar pipariem. Bet var arī kā pelmeņus ar krējumu. Ļoti garšīgi arī nākamajā dienā uzcepot!
  5. Id

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi