Biguzis

Sastāvdaļas

  • 50 g rudzu maizes
  • 30 g medus
  • 20 g dzērveņu
  • 25 g putukrējuma
  • 5 g cukura
  • Ūdens pēc vajadzības

Pagatavošana

30 min.
  1. Nobriedušu rudzu maizi sadrupina vai sarīvē.Dzērvenēm izspiež sulu(var ņemt arī citu sulu), to atšķaida ar uzvārītu,atdzesētu ūdeni,saldina ar medu un pārlej maizei. Kad maize šķidrumu iesūkusi, to ar saputotu krējumu izgrezno.
  2. Padoms. pašā galā uz ēdiena var uzlikt sagrieztus augļus tas kopā garšo vēl labāk.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi