Sarkano pupiņu un granātābolu biezeņzupa

Sastāvdaļas

  • 300 gr sarkano pupiņu
  • 100 gr valriekstu
  • 2 sīpoli
  • 7 glāzes ūdens
  • 3 glāzes granātābolu sulas
  • Malti pipari, sāls, zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Izmērcētas pupiņas pārlej ar aukstu ūdeni un vāra. Kad tās mīkstas, sablenderē, pievieno sasmalcinātus valriekstus, smalki sagrieztus sīpolus, piparus, sāli. Labi izmaisa un vāra vēl 5 - 7 min. Pievieno biezeņzupai sasmalcinātus pētersīļus, dilles, pavāra vēl 3 min, pievieno granātābolu sulu, labi samaisa un ceļ no uguns. Labu apetīti! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi