Kartupeļu un žāvētas sviesta zivs salāti egona gaumē

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Vārīti kartupeļi - aptuveni 2/3 no pamatmasas
  • Žēvēta sviesta zivs - aptuveni 2/5 daļas kopēās masas
  • Smalki sagriezti svaigi sīpoli - aptuveni 1/10 daļakopējā apjoma
  • Krējums, majonēze
  • Ja grib - arī melnie pipari vai četru piparu maisījums

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriež vārītos kartupeļus 3-4 mm biezās šķēlēs.
  2. Saplūkā (sagriež) žāvēto sviesta zivi nelielos gabaliņos. Sajauc ar kartupeļiem.
  3. Svaigos sīpolus sagriež sīkos gabaliņos. Sajauc ar kartupeļiem un žāvēto sviesta zivi.
  4. Visu sajauc ar krējumu un majonēzi. Krējumu ņem tik daudz, lai viss sasūktos un nebūtu sauss. Faktiski, viss ir atkarīgs no tā, cik daudz krējuma un majonēzes uzsūc kartupeļi.
  5. Piezīme.
  6. Šajos salātos nav paredzēts peivienot sāli vai citas garšvielas, jo majonēzē ir pietiekoši daudz garšvielu! Ja ļoti gribās, var pievienot nedaudz piparus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti