Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas mērcīte ar burkāniem, sīploliem un pienu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa - 500g (parasti pērku cūkgaļas, bet var vienlaga kādu - pēc vēlēšanās)
  • Sīpoli - 3gb
  • Burkāni - 2gb
  • 0.5 piens - 0,5 l
  • Universālā garšviela
  • Milti - 2 ēdamkarotes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Nomizo burkānus, tos sarīvēt uz rupjākas rīves. Nomizo sīpolus, tos sagriež un sasmalcina ar nazi.
  2. Pannā ielej eļļu un liek cepties uz lēnas uguns gaļu, sīpolus un burkānus, uzliek pannai vāku. Kad ir nedaudz jau apcepušīes un pasautējušies, tad pievieno universālās garšvielas pēc garšas. Sagatavo krūzītē pienu un samaisa ar miltiem. Tad, kad viss ir gatavs uz panaas, tad lej klāt pienu. Ļauj lai uzvārās. Ļoti garšīgi kopā ar vārītiem kartupeļiem :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas