Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Bifšteks ar marinētām bietēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g maltas gaļas (liellopu un cūkas proporcijā 1:1)
  • 3 vārītas bietes
  • 1 marinēta biete (aoo-150g)
  • 2 olas
  • 1 paliels sarīvēts sīpols
  • 2 ēdamkarotes kaperu (var atstāt ar sasmalcinātiem pipargurķīšiem)
  • ½ tējkarotes sinepju
  • Pēc garšas - sāls un sarkanie pipari
  • Rīvmaize un tauki cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu kopā ar kartupeļiem un bietēm samaļ vēlvienreiz.
  2. Pievieno visus pārējos komponetus un ļoti labi samaisa (ja masa šķiet pašķidra,tā kādu brīti jāatstāj mierā parasti gaļa veiksmīgi saista lieko valgmi)
  3. Ar saslapinātām rokām veido iegerenus bifštekus,apvāra rīvmaizē un karstos taukos izscep li'dz brūnai garozai.
  4. PASNIEDZ KOPĀ AR SILTIEM KARTUPEĻIEM UN SKĀBU KRĒJUMU!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA