Bifšteks ar marinētām bietēm

Sastāvdaļas

  • 700 g maltas gaļas (liellopu un cūkas proporcijā 1:1)
  • 3 vārītas bietes
  • 1 marinēta biete (aoo-150g)
  • 2 olas
  • 1 paliels sarīvēts sīpols
  • 2 ēdamkarotes kaperu (var atstāt ar sasmalcinātiem pipargurķīšiem)
  • ½ tējkarotes sinepju
  • Pēc garšas - sāls un sarkanie pipari
  • Rīvmaize un tauki cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu kopā ar kartupeļiem un bietēm samaļ vēlvienreiz.
  2. Pievieno visus pārējos komponetus un ļoti labi samaisa (ja masa šķiet pašķidra,tā kādu brīti jāatstāj mierā parasti gaļa veiksmīgi saista lieko valgmi)
  3. Ar saslapinātām rokām veido iegerenus bifštekus,apvāra rīvmaizē un karstos taukos izscep li'dz brūnai garozai.
  4. PASNIEDZ KOPĀ AR SILTIEM KARTUPEĻIEM UN SKĀBU KRĒJUMU!

Komentāri

Anda 2012. gada 1. oktobris 11:58
Interesanta recepte.Vienīgi nesapratu, cik kartupeļu vajag.Varbūt drukas kļūda?Vai nav 3 vārīto biešu vietā domāti 3 vārīti kartupeļi?Vai arī kartupeļu skaits ir izlaists.Uzrakstiet, lūdzu!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi