Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas, tomātu un bazilika mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas kājas, bez ādas un bez kauliem
  • Konservēti tomāti savā sulā, bez mizas vidēja burciņa
  • 2 vidēji sīpoli
  • Kaltēts baziliks
  • 2 -3 ēdamkarotes miltu
  • Ūdens
  • Saldais krējums
  • Pipari un sāls
  • Tobasko mērce, vai cita čili mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos un apcep ar sīpoliem (bet nu tā kārtīgi), pēc tam pievieno miltus. Visu izmaisa, lai no miltiem neveidojas kunkuļi. Nedaudz apcep. Konservētus tomātus sagriež gabaliņos un ar visu sulu pievieno mērcei. Pievieno ūdeni pēc vajadzības, bet lai nav pārāk šķidrs. Pievieno čili mērci, pēc garšas, bet nu ar mēra izjūtu. Es lieku 1 – 1,5 tējkrotes. Pievieno baziliku (ar baziliku nekautrējamies 3-4 tējkarotes var likt), sāli un piparus. Visu pasautē un kad apnīk (vai arī kamēr gaļa nav jēla un ir garšīga), nogriež uguni uz pašu mazāko un pievieno saldo krējumu, tā lai viss smuki izskatās, pasautē vel kādas 5 min. un ņem nost no uguns. YES! Vēlams gatavošanas laikā visu mērci neapēst.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA