Kraukšķīgi cepti banāni ar riekstiem

Sastāvdaļas

  • 100 g kapātu jauktu riekstu
  • 50 g auzu pārslu (grauzdētu)
  • 1 tējk. Kanēļa
  • 6 ēdk. Medus
  • 4 lieli banāni, gareniski pārgriezti uz pusēm
  • Dzeramais jogurts (pasniegšanai)

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izklāj pannu ar cepam papīru. Samaisa riekstus ar kanēli un auzu pārslām un uzber uz paliela šķīvja. Uz atsevišķa šķīvja uzlej medu. Katru banāna pusi vispirms apmērcē no visām pusēm medū, tad liek riekstu maisījumā, apviļā, līdz banāns no visām pusēm pārklāts ar maisījumu. Tad banānus liek uz cepam papīra un cep apmēram 20 minūtes, līdz banāni tikko mīksti un riekstu maisījums zeltaini brūns.
  2. Pasniedz ar pārlietu jogurtu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi