Ogu pudiņš

3 1

Sastāvdaļas

  • 500g dažādu ogu
  • ½ glāze cukura
  • 200g mērcētu auzu pārslu [vai musli]
  • 60 g izkausēta sviesta
  • 1. Ēdk. Medus

Pagatavošana

1 min.
  1. Ogas ieber viegli ietaukotā[ar eļļu iesmērētu] traukā, pārkaisa ar cukuru un ļauj apmēram stundu pastāvēt, lai izdalās sula. Tikmēr nelielā bļodiņā samaisa auzu pārslas ar izkausētu medu un sviestu. Ar karoti liek maisījumu pāri ogām un izlīdzina. Trauku liek cepties apmēram 15 min līdz 190 grādiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti