Komentāri par: Soļanka ar liellopa gaļu

Heino Jankovskis 12. aprīlis 15:34
Ko te cepaties? Pirmkārt gurķi tikai skābēti ar visu "rosoliņu". Tāpat melnās olīves ar visu kauliņu un sālījumu. 4 veidu gaļa: cūka, liellops, nieres, vēlamas liellopu(tiek novārītas 4-5 reizes), žāvēta gaļa. Uz 60 litriem apmēram 60 litriem kopējais gaļas daudzums apmēram 14kg. Sīploli un burkāni, katrs pa 5kg tiek apcepti pannā, beigās pievienojot tomātu pastu(apcept, bet nesadedzināt), adžiku. Galvenais ēst gatavošanā ir nepielikt par daudz sāli... Protams par melnajiem un smaržīgiem pipariem, kā arī lauru lapas pašsaprotamas. Ķiploku granulas, jo labus ķiplokus var ēst tāpat! Vēlams uz uguns, čuguna katlā...
Rita 2016. gada 7. jūlijs 19:09
Vai varētu padalīties zināšanās? Kā ar tām nierēm jārīkojas? Jāmērcē? KAS no tā vidus jāizgriež? Vai jānovāra atsevišķi vai reizē ar kaut ko liek zupā?
ha 2016. gada 7. jūlijs 08:50
taa naa soljanka. divas absoluuti obligaatas sastaavdaljas lai zupu vareetu saukt par soljanku ir nieres un saaliiti gurkji. te nav nevienas no taam.
Ēriks 2011. gada 26. jūlijs 19:39
BET jāliek mazāk paprikas piem tikai divas
Diāna 2011. gada 2. janvāris 19:09
Zupa laba, tikai olīvu sulu liet mazāk - jo stipri jūt tās garšu. Tāpat pie paprikas un sīpolu cepšanas pieliku arī rīvētu burkānu.
Matīss 2010. gada 25. septembris 17:50
tikai jaaliek 1 kg gaļas un varētu reize ar olīvēm un gurķiem pielikt arī kādus 3-4 kartupeļus vavādāk garšo pēc soļankas bet izskatās kā dārzeņu zupa, jo dominē saldie pipari un sīpoli. ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas

Jaunākās receptes