Auzu parslu kotletes

Sastāvdaļas

  • 3 glazes auzu parslas
  • 3 olas
  • Sals,sipols,pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Auzu parslam parlej udeni tikai tik daudz , lai visas ir aplietas.Pec 20-25 min.,kad parslas uzbriedusas,tam pievieno olas un garsvielas(kaa galas edienam) Visu samaisa ,ar karoti liek karstaa eljotaa pannaa,apcep no abam pusem Ed ar krejumu,ar bruklenu ievarijumu u.c.

Komentāri

Rita Lejina 2009. gada 10. septembris 14:46
Auzu pārslu kotletes ir ātri pagatavojamas, un ļoti sātīgas.Ēdu kā pamatēdienu , tad ,kad esmu ļoti izsalkusi. Ēdiens ikdienai ne svētkiem. Ja ēdājs ir aizspriedumains, viņam var tas nepatikt.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi