Ābolu kūka aņkas gaumē

Sastāvdaļas

  • 5 -6 nelieli svaigi āboli
  • 300 g cukura
  • 2 olas
  • 200 g miltu
  • 150 g sviesta

Pagatavošana

40 min.
  1. sākumā attīra ābolus no mizas un serdes un sagriež plānās daiviņās.
  2. sajauc sviestu kopā ar cukuru viendabīgā masā, pevieno olas, tad miltus un mīkla gatava.
  3. kēksa formu ieziež ar sviestu un pusi mīklas iesmērē formas apakšā, liek ābolus un pārklāj ar atlikušo mīklu. liek cepeškrāsnī apmēram 220 grādos uz 25 minūtēm.
  4. lau apetīti

Komentāri

Aija 2014. gada 24. decembris 16:35
Gatavoju visu kā receptē norādīts. Sanāca garšīga kūka!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi