Boloņas mērce aņkas gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 2 nelieli sīpoli
  • Timiāns
  • Baziliks
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 3 -4 konservēti tomāti nelieli
  • 5 -6 ēd.karotes tomātu mērces
  • Spagetī makaroni

Pagatavošana

35 min.
  1. uzkarsē pannu, ielej olīveļļu un liek cepties malto gaļu. cep kādas 15min. pievieno sakapātus sīpolus un ķiplokus. cep apm 5min.pieber sāli, piparus, baziliku un timiānu. pievieno sakapātus tomātus un pievieno tomātu mērci.
  2. Pasniedz ar vārītiem makaroniem
  3. labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi