China rice balls

Sastāvdaļas

  • Rīsi (700 g.)
  • Dilles (30 g.)
  • Sālīta laša fileja (150 g.)
  • Sāls (pēc garšas)
  • Ķīnas kaposts (100 g.)
  • Sviests (50 g.)
  • Zobu bakstāmie
  • Marle

Pagatavošana

45 min.
  1. Ieberiet rīsus katliņā un vāriet uz 250 ml. ūdens.Kad rīsi ir gatavi iemaisiet tajos dilles,sāli un sviestu.Sagriez ķīnas kāpostu,lasi un uzdur tos uz zobu bakstāmajiem,aplipini ar rīsiem ,un ietin marlē,un pagaidi labu laiciņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi