Zupa"no cirvja kāta"

Sastāvdaļas

  • 2 -3 vidējas bietes
  • -4burkāni
  • 1 selerijas sakne
  • 4 -5 sipoli
  • 200 g speķis(100g )augu eļļa
  • 2 -3 buljona kubiki
  • 2 -3 ēd. kar.tom pastas

Pagatavošana

1 min.
  1. Speķi sagriež smalkos gabaliņos,es lieku uzreiz kastrolī,apcep.
  2. Saknes(nevārītas)sarīvē uz rupjās rīves,pievieno saceptajam speķim,sautē,kamēr gandrīz gatavs.uzlej 2-3l (pēc vajadzības)verdoša ūdens,pievieno buljona kubikus,vāra,kamērr gatavs
  3. Pievieno atsevišķi apceptus sīpolus ar tomātu mērci un etiķi .vai citu skābumu(cidoniju,citronu sula)pēc garšas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi