Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kabači ar ķiplokiem majonēzē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kabači jaunie (cukīni)bez lielām sēklām
  • Majonēze 100g
  • Ķiploki pēc vajadzības
  • Sāls pēc garšas
  • Augu eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Kabačus sagriež 1-1.5cm biezās šķēlēs, cep sakarsētā pannā augu eļļā, īdz brūna garoziņa,
  2. Kārto katliņā, katru kārtu pārberot ar sāli, kapātiem nevis spiestiem ķiplokiem, pārlejot ar majonēzi. Kad visi kabači salikti (sastāvdaļu kvantums stipri aptuvens), liek virsū vāku un novieto kādā siltā vietā, lai visas garšas savelkas.

    Garšīgi gan silti, gan auksti, gan uz maizītes.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA