Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Eklēri ( 2.daļa)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sk. iepriekš
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz miltiem apkaisītas cepamās pannas ar konditorejas turziņu izspiež apm 4cm garas sloksnītes. 10 min cepeškrāsnī cep 225 gr. temperatūrā, tad samazina temp. līdz 175 grādiem un turpina cept vēl 20 min. (cepšanas laikā krāsni nedrīkst atvērt!) Eklērus izņem no krāsns, atdzesē un apziež ar mokas glazūru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas