Auzu pārslu bezē

Sastāvdaļas

  • 4 olu baltumi
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze auzu pārslu

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olu baltumus stingrās putās. Saputotiem baltumiem pievieno cukuru un vēl mazliet pakuļ. (Svarīgi - ja cukuru pievieno ātrāk, masa vairs nekļūst stingra!)
  2. Auzu pārslas sagrauzdē uz sausas pannas, regulāri apmaisot, līdz kļūst viegli brūnganas. Liek atdzesēt. Atdzesētas iejauc saputotajā olbaltumā.
  3. Masu liek uz cepampannas nelielās piciņās - vai nu ar 2 tējkarotēm, vai izmantojot konditorejas šprici. Liek cepeškrāsnī 100 grādu temperatūrā, cep 1,5 h. (Ja cep karstākā temperatūrā, vidū paliek staipīgi.)
  4. Masu pagatavot ir ātri un viegli (10 min + laiks dzesēšanai); tad tikai jāpagaida, kamēr izcepas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi