Sākums > Receptes > Uzkodas

Kabaču rulete ar biezpienu un sēnēm

2008. gada 3. jūlijs
Foto: Ingrīda Pitkeviča
Pagatavošana
1 min
1. Sakarsētā pannā izkausē sviestu, ieber miltus un visu labi izmaisa, pielej pienu. Maisalīdz pazūd kumkuļi, ja ne, tad izberž caur sietu. Noliek lai padziest. Atdala olu baltumus no dzeltenumem. Sarīvē kabačus, sieru. Padzisušā masā iemaisa olu dzeltenumus, sarīvētus kabačus, sieru, saptorus olu baltumus. Pannā ieklāj cepamo papīru, nosmērē ar sviestu. Virsū liek sagatavo mīklu un cep 170 grādos 10 - 15 min. Izcepto mīklu satin ruletes veidā un noliek lai dziest.
2. Gatavo pildījumu. Biezpienu izberž caur sietu, sieru sarīvē, sēnes apcep ar sāli, pipariem, zaļumus sagriež. Visas sagatavotās sastāvdaļas, rīsu, zaļumus labi samaisa. Padzisušu mīklu attin un vienmērīgi pa visu virsmu izklāj pidījumu. Satin ruleti atpakaļ. Pasniedz siltu vai kārtīgi atdzisušu, sagrieztu porciju gabalos, ar salātiem.
Uz augšu