Ķīniešu asi saldā zupa

Sastāvdaļas

  • 3 gaļas buljona kubiņu
  • Sojas mērce
  • 1-2ēd.k.Kukurūzas ciete(var lietot kartupeļu cieti)
  • apm.100g bambusa dzinumu
  • 300g cūkgaļas
  • tofu siers
  • zaļie lociņi
  • čilli, mango mērce
  • apm 2l ūdens
  • 2 olas
  • cukurs
  • Pipari
  • 1-2ēd. k. rīsu etiķa

Pagatavošana

20 min.
  1. pirms tiek kaut kas gatavots, gaļu sagriež mazos gabaliņos un iemarinē sojas mērcē un tur 30min ledusskapī.
  2. Liek vārīties ūdeni, kad ūdens uzv''arījies, pievieno buljona kubiņus. Tad liek klāt iemarinēto gaļu. Kad gaļa jau apm.10min ir pavārījusies, pievieno bambusa dzinumus, tofu sieru, sojas mērci (daudzumu pēc izvēles), čilli un mango mērci. cukuru un sāli sajauc kopā ar rīsu etiķi un lej katlā. Pavāra 5min. Pievieno sagrieztos lociņus. Kukurūzas cieti sajauc ar ūdeni un lej katlā. 5min pavāra. Olas sakuļ bļodiņā un lēnām lej katlā maisot, lai ola kļūtu staipīga. zupa gatava!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi