Sākums > Receptes > Zupas

Ķīniešu asi saldā zupa

2008. gada 2. jūlijs
Foto: ANITA UMBRAŠKO
Pagatavošana
20 min
1. pirms tiek kaut kas gatavots, gaļu sagriež mazos gabaliņos un iemarinē sojas mērcē un tur 30min ledusskapī.
2. Liek vārīties ūdeni, kad ūdens uzv''arījies, pievieno buljona kubiņus. Tad liek klāt iemarinēto gaļu. Kad gaļa jau apm.10min ir pavārījusies, pievieno bambusa dzinumus, tofu sieru, sojas mērci (daudzumu pēc izvēles), čilli un mango mērci. cukuru un sāli sajauc kopā ar rīsu etiķi un lej katlā. Pavāra 5min. Pievieno sagrieztos lociņus. Kukurūzas cieti sajauc ar ūdeni un lej katlā. 5min pavāra. Olas sakuļ bļodiņā un lēnām lej katlā maisot, lai ola kļūtu staipīga. zupa gatava!
Uz augšu