Lapzemes maize, latviešu alus

Sastāvdaļas

  • Lapzemes maizes iepakojums
  • Siers
  • Ķīploks
  • Majonēze
  • Zaļumi
  • 3 olas
  • Rīvmaize pannēšanai
  • Eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Lapzemes maizei liek virsū iepriekš sarīvēto sieru, sasmalcināto ķiploku, zaļimus un majonēzes masu. Liek virsū otro riku Lapzemes maizes un to visu sagriež kā torti.
  2. Tad sakuļ olas, pieliek pēc garšas sāli un piparus un atlikušos zaļumus. Sagatavo rīvmaizi apviļāšanai.
  3. Pannā uzkarsē eļļu, ņem vienu kārtojuma gabaliņu apviļā olā, tad rīvmaizē un liek uz pannas apcep no abām pusēm. Un tā visus gabaliņus.
  4. Lieliski garšo ar alu, klāt vēl pasniedzot svaigus dārzeņus un marinētos gurķīšus.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Krustmāte 2011. gada 8. decembris 18:39
Neko nesapratu ....un es zinu Lapzemes sieru, bet maizi neesmu manījusi...vajadzētu bildes arī....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi