Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Lapzemes maize, latviešu alus

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Lapzemes maizes iepakojums
  • Siers
  • Ķīploks
  • Majonēze
  • Zaļumi
  • 3 olas
  • Rīvmaize pannēšanai
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Lapzemes maizei liek virsū iepriekš sarīvēto sieru, sasmalcināto ķiploku, zaļimus un majonēzes masu. Liek virsū otro riku Lapzemes maizes un to visu sagriež kā torti.
  2. Tad sakuļ olas, pieliek pēc garšas sāli un piparus un atlikušos zaļumus. Sagatavo rīvmaizi apviļāšanai.
  3. Pannā uzkarsē eļļu, ņem vienu kārtojuma gabaliņu apviļā olā, tad rīvmaizē un liek uz pannas apcep no abām pusēm. Un tā visus gabaliņus.
  4. Lieliski garšo ar alu, klāt vēl pasniedzot svaigus dārzeņus un marinētos gurķīšus.
  5. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgie pelmeņi

Sātīgie pelmeņi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas