Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mājas desiņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g jauktas maltās gaļas
  • ¼ tējk “Turku maisījuma”
  • 1 ola
  • Rīvmaize panēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagatavo maltās gaļas masu. Pievieno maltajai gaļai olu, garšvielas un sāli pēc garšas. Rūpīgi samaisi un “izklapē” (samaisīto maltās gaļas masu vairākārtīgi izņem ārā no trauka, kurā maisi un ar spēku met atpakaļ).
  2. Veido un cep desiņas. Sadali malto gaļu 8 daļās. No katras daļas veido desiņas, apvārti rīvmaizē un cep karstā pannā uz vidēja uguns apgriežot, katru pusi 1,5 –2 minūtes.
  3. Pasniedz. Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem, griķiem vai pastu un mērci.

    Turku maisījums ir mājās pagatavojams garšvielu maisījums. Kafijas dzirnaviņās samal kopā ķimenes un virces (smaržīgos piparus) attiecībā 1:1, uzglabā slēgtā stikla traukā. Šis garšvielu maisījums piedos gaļas un zivju ēdieniem neparastāku maigi aromātisku garšu. Es gatavojot ēdienus bieži izmantoju pašas sastādītus garšvielu maisījumus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas