Lapzemes maizes sāļā torte

Sastāvdaļas

  • 2 iepakojumi Lapzemes rudzu maizes
  • 200 g aknu pastētes
  • 1 skābēts gurķis
  • 50 g siera
  • 50 g vārīts burkāns
  • 1 cieti vārīta ola
  • 1 šķipsna rīvēta ķiploka
  • 50 g krējums
  • 9 Ķirsīšu tomāti
  • Saišķis zaļumu – pētersilis, baziliks,dilles

Pagatavošana

60 min.
  1. Gurķi sakapā un sajauc ar pastēti. Bagātīgi apsmērē 1 maizes ripu ar pusi maisījuma. Virsū liek otru ripu. Pagatavo siera salātus sajaucot rīvētu sieru,kapātu olu,rīvētu burkānu, krējumu, ķiploku. Pusi salātus liek uz ripas. Tālāk virsū atlikušo pastētes maisījumu. Tālāk vēl vienu maizes ripu. Virsū siera salātus. Rotā ar ķirsīšu tonātiem un kapātiem zaļumiem.
  2. Torti vēlams kādu stundu atdzesēt leduskapī – tad būs garšīgāk.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi