Sastāvdaļas
- 2 saldi zaļgandzeltenie āboli
- 2 saldi bumbieri
- 4 saldi mandarīni bez kauliņiem
- 2 lielas vai 4 mazas muti nesavelkošas hurmas
- 1 ķekars zaļo mazo vīnogu bez kauliņiem
- 1 kārba konservētu ananāsu gabaliņu ar sīrupu
- Uzputots saldais krējums pēc vajadzības
- Sagatavo lielu trauku. Augļus nomazgā.
- Nomizo ābolus, bumbierus, mandarīnus, noņem hurmām kauslapas. Noņem vīnogas no kātiņiem. Sagriež visus augļus gabaliņos. Liek traukā. Attaisa ananāsu konservus un ieber traukā ar visu sīrupu, izmaisa. Liek nelielā vēsumā. Pirms pasniegšanas sakārto salātu trauciņos un uzliek saputoto saldo krējumu.
Pievienot komentāru
Deserti
Banāni šokolādē ar lazdu riekstiem
Rupjmaizes kārtojums ar putukrējumu un ievārījumu
Grilēts ananass ar kļavu sīrupu
Recepšu izlases

Auzu pārslas rīta cēlienam: 6 receptes iedvesmai

Pie tējas vai piena glāzes: garšīgu cepumiņu izlase

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Gaisīgais buberts ar dzērveņu ķīseli
2722 skatījumi -
Mammas kotletes
2341 skatījumi -
Labākā soļanka
2250 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
2056 skatījumi -
Riekstu pīne
1938 skatījumi -
Cūkgaļas gabaliņi krāsnī no Skaidrā
1870 skatījumi -
Cūkgaļas cepetis sīpolu - sinepju marinādē
1822 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1815 skatījumi
Komentāri