Cepumi persiki ar valriekstiem

Sastāvdaļas

  • 3.5 3-3,5gl miltu
  • 60 g margarīna
  • 2 ēdk. krējuma
  • 1 gl cukura
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 2 olas
  • 1 tējk.mīklas irdinātāja
  • Krēmam-vārīts pilnpiens,valrieksti

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru,pievieno mīkstu margarīnu,krējumu,vaniļu un miltus ar irdinātāju.Veido no mīklas lodītes persiku lielumā,pārgriež uz pusēm.Pusītes liek uz ietaukotas plāts un cep zeltaini brūnas 15-20 min.Atdzesē izdobj ar karotīti mīkstumu, kuru samaisa ar pilnpienu un piepilda pusītes iespraužot valrieksta pusīti salipina ar pilnpiena palīdzību abas pusītes iekrāso ar burkānu un biešu sulu apbārsta ar pūdercukuru

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi