Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepumi persiki ar valriekstiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3.5 3-3,5gl miltu
  • 60 g margarīna
  • 2 ēdk. krējuma
  • 1 gl cukura
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 2 olas
  • 1 tējk.mīklas irdinātāja
  • Krēmam-vārīts pilnpiens,valrieksti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru,pievieno mīkstu margarīnu,krējumu,vaniļu un miltus ar irdinātāju.Veido no mīklas lodītes persiku lielumā,pārgriež uz pusēm.Pusītes liek uz ietaukotas plāts un cep zeltaini brūnas 15-20 min.Atdzesē izdobj ar karotīti mīkstumu, kuru samaisa ar pilnpienu un piepilda pusītes iespraužot valrieksta pusīti salipina ar pilnpiena palīdzību abas pusītes iekrāso ar burkānu un biešu sulu apbārsta ar pūdercukuru
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas