Jauno biešu zupiņa

Sastāvdaļas

  • Jaunās galda bietes ar kātiņiem un lapām
  • Jaunie burkāni
  • Jaunie kartupeļi
  • Sīpols
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 2 vistas filejas ( der jebkura cita gaļa, kas garšo)
  • Vistas buljons
  • Zaļumi( dilles, pētersīļi)
  • Ja garšo, 1 paipalas oliņa uz 1 porciju

Pagatavošana

30 min.
  1. Katliņā ar buljonu liek vārīties salmiņos sagrieztas bietītes. Burkānus sagriež salmiņos un apcep , pieliek sagrieztu sīpolu, ķiplokus, ātri izkarsē un visu pievieno buljonam. Fileju sagriež salmiņos, apcep sviestā un arī liek vārīties. Pēc 10 min pieber salmiņos sagrieztus kartupeļus un sagrieztus biešu lapu kātiņus. Vāra 10 min un pieliek smalki sagrieztas biešu lapiņas un zaļumus. Zupu pavāra vēl 5 min. Zupa gatava. Pasniedz ar skābu krējumu un 1 vārītu paipalas oliņu( var nebūt ).
  2. Ļoti garšīga ! Nelīdzinās ierastajai biešu zupai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi