Biezpiena pikas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg biezpiena
  • 4 olas
  • 1 glāze manna
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rūpīgi samīcīt beizzpienu
  2. pievieno olas,ammnu un cukuru
  3. visu samaisi
  4. ar rokām veido mazas biezpiena bumbiņas
  5. ielikt vāroša udenī,kam pievienots nedaudz cukura
  6. varīt 5-8 min līdz pikas uzpeld virspusē
  7. pasniez karstas ar skābo krējumu,medu vai sviestu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi