Sākums > Receptes > Deserti

Visgaršīgākā biezpiena torte

2008. gada 8. jūlijs
Foto: Daina
Pagatavošana
1 min
1. Uzliek briedināties želantīnu. Ieber traukā biezpienu- samīca.Pievieno klāt mazās šķēlītēs sagrieztu banānu. Atsevišķā traukā ielej saldo krējumu, pievieno glāzi cukura un mazliet sakuļ ar mikseri. Visu masu pievieno biezpienam un kārtīgi izmaisa, lai nav lielu kunkuļu. Uzkarsē želantīnu un pielej biezpiena masai lēni maisot. Pēc tam visu ielej kūkas formā un liek ledusskapī.Vislabāk turēt visu nakti. Ja grib taisīt vēl otru tortes kārtu, tad- kad torte ir stingra, tai pa virsu var salikt dažādus šķēlītēs sagrieztus augļus un pārliet ar želeju un atkal likt ledusskapī, kamēr sacietē.
Uz augšu