Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grilēts franču cālis / grilēts cālis franču mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 vesela vista (1-1,5 kg)
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Dilles
  • Kinza
  • Franču mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistu ierīvē ar sāls un piparu maisījumu, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem, pārlej ar Franču mērci un liek ledusskapī uz 30 minūtēm. Pēc tam vistu apgriež, vēlreiz pārlej ar Franču mērci un atkārtoti liek marinēties vēl 30 minūtes.
  2. Sīpolu pārgriež uz pusēm un ieliek vistas iekšpusē. Cep 30-40 minūtes, ik pa laikam pārlejot ar izdalījušos gaļas sulu un marinādi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas