Grilēts franču cālis / grilēts cālis franču mērcē

Sastāvdaļas

  • 1.5 vesela vista (1-1,5 kg)
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Dilles
  • Kinza
  • Franču mērce

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistu ierīvē ar sāls un piparu maisījumu, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem, pārlej ar Franču mērci un liek ledusskapī uz 30 minūtēm. Pēc tam vistu apgriež, vēlreiz pārlej ar Franču mērci un atkārtoti liek marinēties vēl 30 minūtes.
  2. Sīpolu pārgriež uz pusēm un ieliek vistas iekšpusē. Cep 30-40 minūtes, ik pa laikam pārlejot ar izdalījušos gaļas sulu un marinādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi