Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
15
Jaunākie Vecākie
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par ideju, gatavoju šodien omītei 90.dz.dienā ;) Liku banānus un persikus, krēmu gatavoju no biezpiena, iebiezinātā piena un jogurta. Bija ok, tikai diezgan saldi. Rīt varbūt būs gardāk, vēl nebija lāgā izmirkusi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maira
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti garšīga, liela torte. Paldies autorei. Tikai biezpiens ir jāiecilā putukrējumā, nevis jāieputo, jo tad putukrējums atsulosies (varbūt, ka autores putukrējums, kurš ir no augu taukiem, nē, to nemāku teikt). Pēdējai kārtai pa virsu uzpilināju kondensēto pienu ar cukuru, kuram viss garnējums labi lipa klāt. Pirmajā reizē, visas kārtas mērcēju kafijā, bet otrajā reizē, kad sanāca garšīgāk - daudz garšīgāk,tikai 1. un 4.kārtu (uz 200ml ūdens 3 tējk. kafijas ), pārējās 3,5%pienā. Samaksas samazinās, ja pirksiet sveramos Selgas cepumiņus. Un pēc 36 stundām torte bija vēl garšīgāka, garšas bija dikti labi sajaukušās. Iesaku visiem pamēģināt!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Edgars Butāns
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nenormāla varbūt, tikai ne ekonomiska!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Semika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Parasti mēŗcēju cepumus pienā, var kādā gara majas sīrupā(sulā),,, lai būtu feinak panjemu klāt ari tumshos(shoko) cepumus,, kraasainaak un nav tik saldi.Pildijums vel vnk,, samaisu biezpienu ar kaadu jogurtu... kad pedeja kārta uzlikta , sasmalscinu cepumus drumstalas(saberzhu) un aplieku visapkārt toreti, lai cepīši nerēgojas,, pa virsu ari tāpat var dekortet ar bruniem(saberztiem) un gaishiem cepumiem,,, tas ir daudz ekonomiskāk neka sheit minēts,, var sarivēt shokoladi mazliet pa virsu,,, kas nu kuram ienak prātā :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
liiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tiesam garsiga:)zinu ari lidzigu recepti,kur nav vispar cepumi jamerce nekur.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pamēģiniet vienā cepumu kārtā likt brūnos kakao cepumus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
t
tusnis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visforšāk ir mērcēt cepumus ar ķiršu sīrupu atšķaidītā rumā!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šī torte tiek godā celta un aizmirsta jau 100 gadus, ( vismaz 40). Es neprotu teikt, vai ekonomiska,bet variēšanas iespējas plašas un izdošanās procents liels, salīdzinoshi ar citām, ceptajām tortēm. Kaut gan īsti par torti ar netiek uzskatīta, jo diezgan bieži tiek lipināta. Cepumus mērcēju saldā krējumā, virsū uzlieku ogas vai augļus un pārleju ar želeju( pašas gatavotu )Par to pāri palikšanu? man torte skaitās no 3kg un vairāk, pārējās mazkūciņas :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane Romanova
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideāli! Ciemiņi noēda vienā piegājienā! Mazliet variēju ar to pildījumu, bet super!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jūlija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Prasās marmelādes vietā kko citu likt, jo cepumus mērcē kafijā, tikai nevaru saprast ko!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maram
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pamēģiniet cepumus pamērcēt saldā vīnā(protams,ja tas nav domāts bērniem)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
breksis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
alias Tiramisu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Valdis Bukalders
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte laba un tortīte garšīga arī plašas iespējas variēt ar garšām. Cepumus var mērcēt arī dažādās augļu sulās, kāda nu kuram tīk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
W
Wiii
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šitā riktīgi veca, bet laba recepte! Bērnībā jau taisīju!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Samcha
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti jauki,ka šī recepte ir ievietota un vairāk jau domāta jaunajai paaudzei,jo man ir 35 un šo kūku ko bērnībā man taisīja jau senči saucām par cepumu torti un es arī izvēlos labāk cepumus mērcēt pienā un zaptes vietā labāk izmantoju rīvētas dzērvenes.Svarīgi,lai zapte būtu skābena.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes