Sākums > Receptes > Zupas

Ātrā frikadeļu zupa

2008. gada 28. jūlijs
Foto: Evija
Pagatavošana
35 min
1. Sagatavo frikadeļu masu - maltajai gaļai pievieno sāli un piparus.
Foto: Evija
2. Veido ar rokām frikadeļu bumbiņas un liek verdošajā ūdenī.
Foto: Evija
3. Pēc tam pieber saldētos dārzeņus, garšvielas pēc izvēles , ja nepieciešams - sāli. Vāra, kamēr frikadeles gatavas un dārzeņi mīksti. Pievieno 1 vai 2 paciņas Dzintars kausēto sieru (daudzums atkarīgs no tā, cik biezu un treknu zupu vēlaties). Kārtīgi iemaisa sieru un turpinam vārīt kādas 5 minūtes.
4. Zupa gatava! Nav nepieciešams pasniegt ar krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Evija
Uz augšu