Kārums ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 3 āboli
  • 6 sieriņi "Kārums" (vaniļas)
  • 200 gr saldā krējuma
  • Rozīnes (gaišās bez kauliņiem)
  • Kanēlis
  • Cukurs
  • Vanilīncukurs

Pagatavošana

15 min.
  1. Nomazgā ābolus, pārgriež uz pusēm (nemizo) un izņem serdi tā, lai paliek dobums. Katru ābola pusītes dobumu pilda ar rozīnēm, pa virsu uzkaisa kanēli. Liek cepeškrāsnī un cep, kamēr āboli mīksti.
  2. Krēms: saldo krējumu saputo ar cukuru un vanilīncukuru. "Kārums" sieriņus saspaida traukā un pievieno putukrējumu.
  3. Krēmu pilda izceptajās ābolu pusītēs. Var pasniegt ar nedaudz saldējuma.
  4. Baigi garšīgi ! :)

Komentāri

Kristine 2015. gada 17. maijs 21:41
jaukas receptes

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi