Kokosriekstu un pistācijas riekstu bumbiņas

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g vidēji smalku kokosriekstu skaidiņu
  • 250 g iebiezināta saldā piena
  • 100 g pistācijas riekstu

Pagatavošana

30 min.
  1. 200 g skaidiņu sajauc ar iebiezināto pienu un pistācijas riekstiem, kas sasmalcināti rupjos gabalos.
  2. Sakarsē pannu (bez eļļas) uz kuras uzber masu, ko maisot karsē ap 3-5 minūtes, kamēr tā iegūst ļoti gaišu karameļu/krēma krāsu.
  3. Tiklīdz masu var paņemt rokās, ar plaukstām stingri saveļ valrieksta izmēra bumbiņas, ko apviļā atlikušās 50 g skaidiņās un kārto uz trauka.
  4. Sākumā veļot var vērties vaļā vietās, kur ir pistācijas rieksti, bet to var labot stingri saspiežot un tad veļot bumbiņu (kā plastilīnu).
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi