Slinkā gardā vistiņa

Sastāvdaļas

  • Burkāni,lai pārklātu cepeštrauka dibenu
  • Vistas šķiņīši,tik cik salien cepeštraukā

Pagatavošana

35 min.
  1. Cepeštraukā iepilina nedaudz eļlas un ieklāj sagrieztus 3mm bizas burkānu ripiņas tā lai aizklātu visu trauka dibenu.Vistu sasmērē ar iecienītāko garšvielu un liek virsū burkāniem.Tad sagatavo "vāku" es izgriežu no parasta iepirkuma maisiņa apli un apklāju vistu lai tā cepjoties būtu sulīga un nesprakšķ pa krāsniņu.15min. viena puse,tad vistu apgriež un 15min.otra puse un 5min bez "vāka" . Es izmantoju maksimālo jaudu.Papildus smeķim var pievienot ķiploku.

Komentāri

ilze 2009. gada 19. novembris 12:43
Dace, vai vistina ir dzerama?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi