Sastāvdaļas
- 3 -4 olu baltumi
- 250 g rīvetu zemeņu
- Cukurs(pec garsas)
- Līdz stingrai masai sakuļ olu baltumus, tad pievieno rīvetas zemenes ar cukuru un sakuļ! Zemeņu vietā var izmantot ari saldētas ogas.
Pievienot komentāru
Deserti
Rupjmaizes kārtojums ar putukrējumu un ievārījumu
Oriģināli grilēti ananasi ar medus mērci
Cepti bumbieri ar biezpienu un cepumiem
Seko Receptes.lv
Instagram
Recepšu izlases

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām

Gatavs ballītei? Izcilas picas perfektai piektdienai!

Kā smaržo ziema? Pēc kanēļa! 12 iedvesmojošas receptes
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Riekstu pīne
2343 skatījumi -
Labākā soļanka
2328 skatījumi -
Mammas kotletes
2029 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
1911 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1766 skatījumi -
Skābā krējuma krēms
1649 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1518 skatījumi -
Dārzeņi Klintsona ģimenes gaumē
1433 skatījumi
Komentāri