Zemeņu zupa: maigās variācijas

Sastāvdaļas

  • Zemenes
  • Banāni
  • Plombīra saldējums
  • Laba, salda melone

Pagatavošana

8 min.
  1. ļauj saldējumam izkust
  2. sagriež meloni ērta kumosa lieluma gabaliņos, kārto lēzeno šķīvju dibenos
  3. atsevišķā traukā sablenderē zemenes ar banāniem
  4. pārlej zemeņu-banānu masu pār meloni
  5. ar balto saldējumu vai nu pilnībā pārklāj visu masu šķīvjos un pa vidu liek zemeni, vai arī veido skaistus rakstus.
  6. * Šajā zemeņu zupas variācijā saldējumu iesaku kausēt, lai garšas kārpiņām sniegtu skaidrus signālus - apakšā: kraukšķīgs (melone), augšā: maigs (zemeņu-saldējuma masa). Ja saldējums ir ciets, tas nozīmē divas temperatūras, trīs atšķirīgas teksūras vienā, škietami vienveidīgā saldēdienā, kas ir par daudz.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi