Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Visparastākā vistas zupa ar dārzeņiem un rīsiem

Visparastākā vistas zupa ar dārzeņiem un rīsiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 6 vistu spārneļi (vēlams samarinēti, tad var likt mazāk garšvielas)
  • 4-5 kartupeļi (atkarībā no lieluma)
  • 1 paliels burkāns
  • 1/2 paciņa rīsu
  • 4-5 melnie piparu graudiņi
  • Sāls
  • Zaļumi pēc izvēles
  • Ūdens pēc nepieciešamības
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Spārneļus (man trāpījās veikalā nopirkt tos,kas bija jau samarinēti) iemet katlā, kurā jau ir kādi 1.5 litri ūdens. Piemet pipargraudus un vāra. Kad ūdens jau vārās - pievieno sāli.
  2. Kamēr vista vārās, nomizājam kartupeļus un burkānu. Kartupeļus sagriežam kubiciņos, burkānu plānās ripiņās.
  3. Kad gatavi spārneļi (vistas gatavības pakāpi var noskaidrot, paskrubinot gaļu no kauliņa, ja gaļa ir smuki bāla un viegli nāk nost, tad ir gatava), tos izmakšķerē laukā no ūdens uz šķīvja, lai ērtāk ar tiem operēt tālāk. Ūdenī ieber kartupeļus ar burkāniem.
  4. Kamēr tie tur burbuļo pa katliņu, atdal spārniņu gaļu no kauliņa.
  5. Kad dārzeņi un rīsi gatavi, zupā liek atpakaļ gaļu, bez kauliem un pievieno sasmalcinātus zaļumus.

    Labu apetīti!
    Kad dārzeņi un rīsi gatavi, zupā liek atpakaļ gaļu, bez kaul...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas