Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Raibie salāti (silti vai auksti)

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g burkāni
  • 250 g kāposti
  • 200 g paprika
  • 20 g selerijas vai pētersīļu sakņu
  • 30 g puravi
  • MĒRCEI
  • 250 g tomāti
  • 50 g tomātu mērce
  • Eļla
  • Sāls
  • Cukurs
  • Smaržīgie pipari
  • Etiķis pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostu, puravu, papriku sagriež, burkānus un seleriju sarīvē uz sakņu rīves. Visu apcep eļļā un pievieno garšvielas. Kad gandrīz gatavi, pielej tomātu mērci un visu sautē līdz dārzeņi pavisam mīksti. Beigās piejauc sīki sagrieztus zaļumus. Var ēst aukstus vai siltus. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas