Neatkarīgais gaļas veltnis

Sastāvdaļas

  • 1 kg kārtainās mīklas
  • 500 g maltās gaļas ( 300g cūkgaļas+200g liellopu)
  • 1 bundžiņa kukurūzas
  • 2 tomāti
  • 1 ola
  • Sīpols
  • Zaļumi
  • Garšvielas
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Maltai gaļai pievieno sagrieztus tomātus, sīpolu, kukurūzu, iesit olu un pievieno garšvielas.
  2. Kārtaino mīklu sadala 2 daļās.
  3. Uz plāts veido divas pamatnes , iepilda sagatavoto masu un aizspiež mīklu augšpusē ciet. Uzmanīgi, lai nesamitrinās malas, nelips!!!!
  4. Pārcilāt negatavo veltni nevar!
  5. Cep ~40 minūtes līdz gaiši brūnam.
  6. Var ēst gan karstu, gan augstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi