Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Garšas kārpiņu atsvaidzinātājs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Labs citronu saldējums (šerberts, bez kŗejuma, piena)
  • Augļu šņabis (vāc. Obstler, Ostbrand)
  • Dekorācijai piparmētras zariņš vai citrona miza
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

2 min.
  1. Kāpēc pie uzkodām? Ja jūs viesiem servējat vairākus gaņģus, tad lieti noder pirms pamatediena (pēc pirmajam pāris uzkodām) atsvaidzinat garšas kārpiņas. Īpaši svarīgi tas būtu tad, ja preikšēdienā ir bijusi zivs vai kāds cits ēdiens/garšviela, kā garša ilgi būs jūtama mute. Šī nelielā saldā uzkoda sagatavos jūsu viesus baudīt pamatēdienu.
  2. Nelielā glāzītē ileik vienu nelielu bumbiņu sladējuma un pārlej ar 2 cl ar augļu šņabi. Ļoti labi der bumbieru (Williams Birne) vai aprikozu (ungāru borock pālinka) vai grappa... Ja ir ļoti labs saldejums, pat der labi sasaldeta vodka. Nevajag lietot brūno alkoholu kā konjaku, armanjaku, brendiju utt...
  3. Dekorē ar citrona miziņu vai piparmētru. Pasniedz ar mazu karotīti.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas