Gardie burgeri

2008. gada 29. marts
Foto: Ieva Kajaka
Pagatavošana
40 min
1. Zomizo un ar asu nazi sasmalcini sīpolu. Tad ieber to lielā bļodā.2. Pievieno malto gaļu,olas dzeltenumu,maixes mīkstumu,sinepes,Vusteras mērci,piparus un sāli. Visu labi samaisi.3. Uzkarsē grilu.Maisījumu sadali četrās vai astoņās vienādās daļās.Izveido bumbiņas un ar dakšiņu tās saplacini.4. Ar platu nazi plācenīšus novieto uz grila pannas.5. Katru pusi cep piecas vai desmit minūtes līdz plācenīši kļūst stingri un brūni.lielākie burgeri cepsies ilgāk.(pa vidu var likt majonēzi,kečupu,siera šķēlīti,tomātus un sarkanā sīpola ripiņas.)
Uz augšu