Gardie burgeri

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 4 vai 8 apaļmaizītes
  • 450 g liesas lielopu gaļas
  • Nedaudz melnos piparus
  • ½ tējkarotes sinepju
  • ½ tējkarotes Vusteras mērces
  • 1 olas dzeltenumu
  • 50 g svaigas maizes mīkstuma
  • ½ sīpola
  • ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Zomizo un ar asu nazi sasmalcini sīpolu. Tad ieber to lielā bļodā.2. Pievieno malto gaļu,olas dzeltenumu,maixes mīkstumu,sinepes,Vusteras mērci,piparus un sāli. Visu labi samaisi.3. Uzkarsē grilu.Maisījumu sadali četrās vai astoņās vienādās daļās.Izveido bumbiņas un ar dakšiņu tās saplacini.4. Ar platu nazi plācenīšus novieto uz grila pannas.5. Katru pusi cep piecas vai desmit minūtes līdz plācenīši kļūst stingri un brūni.lielākie burgeri cepsies ilgāk.(pa vidu var likt majonēzi,kečupu,siera šķēlīti,tomātus un sarkanā sīpola ripiņas.)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi