Arābu tēja pie ūdenspīpes

Sastāvdaļas

  • Svaigas vai kaltētas piparmētras
  • Medus
  • Ciedru rieksti

Pagatavošana

10 min.
  1. Katliņā vāra piparmētras. Kad tēja uzvārījusies, izņem lapas un pievieno medu. Daudzums atkarīgs no gaumes, taču tējai jābūt diezgan saldai. Maisot pavāra un ļauj ievilkties.
  2. Pasniedz bieza stikla glāzēs, pārkaisot ciedru riekstus, lai tie nosedz tēju kā vāciņš. Karstajā dzērienā rieksti izdalīs eļļu un garšas sajauksies.
  3. Dzērienu pasniedz pie ūdenspīpes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi