Sākums > Receptes > Zupas

Zivju zupa (buljons)

2008. gada 25. februāris
Foto: Olgucis Olgucis
Pagatavošana
60 min
1. Vāram buljonu - veselus sīpolus un burkānus aplejam ar 1,5 - 2 l ūdens, pieliekam klāt sāli un garšvielas, vāram kamēr dārzeņi mīksti. Kad gatavs dārzeņus izņēmam.
2. Kamēr vārās buljons, no konservētām zivīm izņemam lielākas asakas un mugurkaulu. Zivis sasmalcinam gabaliņos. Mums vajadzīgas tikai zivis! Nekādā gadijumā nelietojam sulu! Savādāk tā vairs nebūs nekāda diētiskā zupa! Sasmalcinam puravus.
3. Zivis kopā ar puraviem liekam vērdošā buljonā, vāram no 5 - 10 min, tad pieberam klāt mannu un vāram vļ kādas 2-3 min.
4. Labu apetīti!
Uz augšu