Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zivju zupa (buljons)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Buljonam
  • 2 sīpoli
  • 2 lieli burkāni
  • Sāls
  • Garšvielas (žāvētā paprika, žavētie burkāni un sīpoli, selērijs, koriandrs un jebkuri citi garšaugi pēc jūsu izvēles)
  • Zupai
  • Konservētā zivs savā sulā
  • 2 ēdamkarotes mannas
  • Puravi (puravu vietā var likt arī parastos sīpolus)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Vāram buljonu - veselus sīpolus un burkānus aplejam ar 1,5 - 2 l ūdens, pieliekam klāt sāli un garšvielas, vāram kamēr dārzeņi mīksti. Kad gatavs dārzeņus izņēmam.
  2. Kamēr vārās buljons, no konservētām zivīm izņemam lielākas asakas un mugurkaulu. Zivis sasmalcinam gabaliņos. Mums vajadzīgas tikai zivis! Nekādā gadijumā nelietojam sulu! Savādāk tā vairs nebūs nekāda diētiskā zupa! Sasmalcinam puravus.
  3. Zivis kopā ar puraviem liekam vērdošā buljonā, vāram no 5 - 10 min, tad pieberam klāt mannu un vāram vļ kādas 2-3 min.
  4. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA