Marinēti gurķi ar sīpoliem

Sastāvdaļas

  • Nedaudz gurķīšus(skatoties, cik liela burka)
  • Sīpolus (pēc garšas)
  • Etiķis, esense
  • ūdens
  • 3 melni pipari
  • Sāls (1 ēdamkarote)
  • Cukurs (1 ēdamkarote)

Pagatavošana

20 min.
  1. uzliek vārīties ūdeni.
  2. Nomazgā gurķīšus, pēctam tos nomizo un sagriež ripiņās.
  3. Nomizo sīpolu, noskalo to, lai negrauž acīs, un arī sagriž ripiņās!
  4. Tad visu sastūķē burciņā,ieliek sāli un cukuru un piparus, un tad lej karsto ūdeni!
  5. Kad esi ielējis karsto ūdeni pieliek vienu korķīti Esenses, un uzliek vāku, bet neskrūvē ciet!
  6. Paies 5 min un var skrūvēt ciet vāku,un burciņu uzreiz jāapgrieš, var nelikt siltā vietā!
  7. Marinādi var jau ēst nakošajā diena, vai pataupīt ziemai!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi